00

Søvind Kvindeløb løber af stablen lørdag d. 20. august! Glæd dig, for vi har planlægger som sædvanligt Østjyllands hyggeligste løb! I år større, med endnu flere lækre præmier og masser af frugt, samt sandwich og kage fra Medaljon! 

Tilmeldingen er nu startet, og der bliver lækre løbestrømper til de første 200 tilmeldte!

Print din bekræftelse på tilmeldingen ud, og tag den med til Runners High i Horsens: Du får derved 25% rabat på løbesko fra Brooks og 20% rabat på sports BH Fra Brooks/ Moving Comfort. www.runnershigh-horsens.dk

Dit startnummer er sponseret af Vibe Kropsterapi, og med det i hånden kan du efterfølgende få 50% rabat på en behandling. www.vibekropsterapi.dkPå sportspladsen vil der i år være muligt at få massage, ligesom man kan få lov at teste løbesko og sports-BH på dagen!

Der er goodiebag til alle deltagende, og masser af fede lodtrækningspræmier: Hovedpræmierne er i år en cykel fra Batavus til en værdi af 6500 kr samt et konsulent-besøg hos Assessit, hvor du kan få lavet en personlighedsprofil og en karriererådgivning.

Alt dette for kun 140 kr. Så hank op I alle du kvinder du kender, og vær med til at gøre Østjyllands hyggeligste Kvindeløb endnu gladere og bedre! Her er plads til alle uanset niveau og målsætninger!

Vi glæder os til at se Jer!

...pssst; glem ikke, at du i foråret og sommeren kan være med til hyggelige fællesstæninger. Vi deler os op i hold, og der er plads til ALLE! Løbere og walkere, superfitte eller nybegyndere! Der kommer tre dygtige og humørfyldte coaches/trænere, og man kan få et individuelt træningsprogram med, baseret på ens behov og ønsker: Vil du gennemføre 5 km løb for første gang, eller vil du lave ny personlig rekord på 10 km. Eller vil du få gode fif og råd til hvordan du kan optimere dine gåture. Første fællestræning er d. 3. maj. Hold dig opdateret på facebookgruppen Søvind Kvindeløb".

 
Søvind Gymnastik -og Idrætsforening - Plads til alle!