00

Bliv medlem af Klub Frivillig


Klub Frivillig er en ”klub”, hvor du kan melde dig, når du har tid og lyst til at give en hjælpende hånd til idrætsforeningen. Du bestemmer selv, hvilke opgaver du vil være med til at løse.
Opgaverne kunne f.eks. være kagebagning, stille stole/borde op til arrangementer, cafeteriavagter, fundraising, hjælp til GIF’len, opstilling af telt til sommerfest, oprydningsdag, en tur på genbrugspladsen, salg af OK-kort osv. Der vil være mange opgaver af 1-2 timers varighed. 
 
Klub Frivillig er åben for alle, der har lyst til at være med. Du kan melde dig, uanset om du er aktiv i idrætsforeningen eller aldrig har været medlem.
 
Du kan tilmelde dig Klub Frivillig ved at klikke på tilmelding i venstre side. Du tilmelder dig ligesom, når du tilmelder dig enhver anden aktivitet i idrætsforeningen. Det er gratis at være med. Vi skal bare have et telefonnummer og en mailadresse.
 
Hvis du f.eks. er tilmeldt holdet ”1-2 timers opgaver”, vil du modtage en besked, når vi har brug fra hjælp til en given opgave. Du svarer så bare ja eller nej til, om du kan hjælpe.
 
Søvind Gymnastik -og Idrætsforening - Plads til alle!