00

Sommerfest

Lørdag den 8. juni 2019 på Søvind StadionPladsen og boden åbner kl. 09.30

Lege, hele dagen:
Vi har fartmåler, kraftprøve, vikingespil, stigegolf, kæmpe mikado, gladiator og meget andet, der ligger op til sjov og leg. Kom og vær med!

Fodboldkampe for børn kl. 10.00:
Der er arrangeret fodboldstævne for vores ungdomshold. Kom og støt dem!

Familiebankospil kl. 10.15-ca. 12:
Tag familie og venner under armen og kom til familiebankospil i teltet. Vi har fået fine præmier sponsoreret. 20 kr. pr. plade - inkl. kaffe & et rundstykke til de første 50.

Sandkasse, hele dagen:
Poul Bro fra Genbro stiller igen i år en container fyldt med dejligt sand til rådighed for de allermindste eller andre, der har lyst til sand mellem tæerne. Har du lyst, kan du søndag formiddag den 9. juni hente lidt sand, hvis du mangler en spand eller tre til sandkassen eller terrassen derhjemme.

Ansigtsmaling kl. 11-12:
Frederikke og Co. sidder klar med maling, så kom endelig forbi!

Ballondame kl. 12.30-13.30:
Det er farverigt, fascinerende og sjovt at lege med balloner - derfor har vi skaffet en ballondame, som underholder børnene og laver ballonfigurer efter eget ønske. Kom og start dagen med sjov og glæde!
 
Hoppeborg, hele dagen:
Unger, bare kom og hop! I år er der en stor fin bane, hvor alle kan få brugt lidt krudt. Der er også en lille hoppeborg til de små.

Fodboldkampe:
Kl. 14.00 Serie 4 spiller mod Hørning

Kom og leg med Nico kl. 11.00:
Nico står klar til 1 times sjov for børn ca. 3-6 år.

Cafeteriet/boden, hele dagen:
Flytter i dagens anledning på stadion og vil sælge mad og drikke hele dagen. Her kan du også deltage i gættekonkurrencen om prisen på en kurv og et glas bolsjer. Tak til sponsoren, som er: Dagli’ Brugsen.

Havebowlingturning kl. 13.00:
Se hvem der er bedst til bowling! Tag en dyst mod din nabo, familie eller venner.

Diverse spil for børn og øl-turneringer for voksne kl. 16:
Dagens 2. fodboldkamp blev flyttet til mandag d. 10. juni, så vi dyster i stedet i forskellige spil. Vi har blandt andet ølbowling, beerbongo beerbonggolf til de voksne. Der er præmie til 1. pladsen.

Teltbal om aftenen kl. 18.30 på pladsen:
Der er fællesspisning for alle der har lyst, og bagefter spilles der op til dans. Vi håber I vil være med til at slutte dagen af med en sjov og hyggelig fest.
Tilmeldingen sker via vores hjemmeside www.sovindgif.dk eller via mobilepay 56999. Meddel antal voksne og børn. Skriv eks. 2v og 3b. Prisen er 150 kr. pr. voksen og er inkl. mad, telt og musik. Prisen for børn under 12 år er 75 kr. Begge dele er ved tilmelding senest den 1. juni. Herefter stiger prisen til hhv. 200 og 100 kr. Bemærk: Der er begrænset antal pladser i teltet – så tøv ikke for længe!

VI HÅBER AT SE RIGTIGT MANGE TIL EN DEJLIG DAG OG AFTEN PÅ SØVIND STADION
VEL MØDT ALLE SAMMEN!

Søvind GIF’s festudvalg

 
Søvind Gymnastik -og Idrætsforening - Plads til alle!