00

Sommerfest

Lørdag den 10. juni 2017 på Søvind Stadion


Fodboldkampe for ungdom, kl.10.00
Der er arrangeret fodboldstævne for vores ungdomshold. Kom og støt dem.
 
Kræmmermarked, kl. 11.00-13.00
Vil du sælge ud af dine ellers gode sager, som du ikke selv længere benytter, men som andre sagtens kan få glæde af? Det kræver tilmelding at få plads, og det koster 20 kr. Ring eller send en sms til Gitte Zabo på 2280 3743. Kom og gør en god handel! Boderne er på stadion.
 
Sandkasse, hele dagen
Poul Bro fra Genbro stiller igen i år en container fyldt med dejlig sand til rådighed for de allermindste eller andre, der har lyst til sand mellem tæerneJ. Har du lyst, kan du søndag formiddag (11.6.) hente lidt sand, hvis du mangler en spand eller tre til sandkassen eller terrassen derhjemme.
 
Lege, hele dagen
Vi har fartmåler, kraftprøve, vikingespil, stigegolf og meget andet, der lægger op til sjov og leg. Kom og vær med!
 
Ansigtsmaling, kl. 11-12
Frederikke & Frida sidder klar med malingen, så kom endelig forbi!
 
Hoppeborg, hele dagen
Unger, bare kom og hop! I år er der en stor fin bane, hvor alle kan få brugt lidt krudt. Der er også en lille hoppepude til de mindste.
 
Fodboldkampe
Kl. 11.00: U15 spiller mod Skjold
Kl. 14.00: Serie 5: Lokalbrag mod Hovedgård IF
Kl. 16.00: Serie 3: Endnu et lokalbrag mod HIF  
Minigolf, kl. 11.30
Præsentation af årets overraskelse. Idrætsforeningen har investeret i en fin 9   hullers minigolfbane. Kom og prøv.
Der er lagt op til mange timers underholdning.
 
Børne-tvekamp, kl. 12.00-13.00
Igen i år er der børne-tvekamp. Der er 4 forskellige dyster, hvor I bliver udfordret i præcision, styrke, holdånd og hurtighed.
Hvert hold skal bestå af max 6 deltagere i alderen 0.-6. klasse. Der er tale om dyster, som alle kan være med i! Tilmeldingen sker til Gitte Zabo på 2280 3743.
 
Tvekamp for voksne, kl. 13.00-14.30:
Igen i år er der tvekamp, hvor du og dine kammerater, venner, familie eller naboer kan dyste mod andre hold fra byen. Der vil være 5 dyster i alt. Dysterne er både for mænd og kvinder, så ingen undskyldninger for ikke at deltage. Jo flere, jo bedre J. Tilmeldingen sker til Gitte Zabo på 2280 3743. Hvert hold skal bestå af max 6 deltagere. Vinderholdet vil få overrakt en vandrepokal. Derudover vil holdet for bedste kampgejst, opfindsomhed eller outfit, vinde ølbilletter til aftenens fest.
 
Cafeteriaet, hele dagen
Flytter i dagens anledning på stadion og vil sælge mad og drikke hele dagen. Her kan du også deltage i gættekonkurrencen om prisen på en kurv og et glas bolsjer.
Tak til sponsoren, som er: Dagli’ Brugsen
 
Byfest om aftenen, kl. 19.00 i TELT på pladsen!
Der er fællesspisning for alle der har lyst, og bagefter spilles der op til dans. Vi håber, at I vil være med til at slutte dagen af med en sjov og hyggelig fest. Tilmelding sker via vores hjemmeside www.sovindgif.dk.
Prisen er 150 kr. pr. voksen og er inkl. mad, telt og musik. Prisen for børn under 12 år er kr. 75. Begge dele er ved tilmelding senest den 4. juni. Herefter stiger prisen til hhv. 200 og 100 kroner.
Bemærk: Der er begrænset antal pladser i teltet – så tøv ikke for længe!

VI HÅBER AT SE RIGTIGT MANGE TIL EN DEJLIG DAG OG AFTEN PÅ SØVIND STADION
VEL MØDT ALLE SAMMEN!

Søvind GIF’s festudvalg

 
Søvind Gymnastik -og Idrætsforening - Plads til alle!