00

Sommerfest

Lørdag den 9. juni 2018 på Søvind Stadion


Fodboldkampe for børn kl. 10.00:
Der er arrangeret fodboldstævne for vores ungdomshold. Kom og støt dem!

Sandkasse, hele dagen:
Poul Bro fra Genbro stiller igen i år en container fyldt med dejligt sand til rådighed for de allermindste eller andre, der har lyst til sand mellem tæerne J Har du lyst, kan du søndag formiddag den 10/6. hente lidt sand hvis du mangler en spand eller tre til sandkassen eller terrassen derhjemme.

Cykeldyst kl. 10.00:
Kom med din cykel udsmykket og deltag i dysten om den flotteste cykeludsmykning, samt deltag i ringridningskonkurrencen. Dysten kan ALLE deltage i.

Lege, hele dagen:
Vi har fartmåler, kraftprøve, vikingespil, stigegolf og meget andet, der ligger op til sjov og leg. Kom og vær med!

Ansigtsmaling kl. 10-11:
Frederikke, Frida og Julie sidder klar med maling, så kom endelig forbi!

Ballondame kl. 11-12:
Det er farverigt, fascinerende og sjovt at lege med balloner - derfor har vi skaffet en ballondame, som underholder børnene og laver ballonfigurer efter eget ønske. Kom og start dagen med sjov og glæde!
 
Hoppeborg, hele dagen:
Unger, bare kom og hop! I år er der en stor fin bane, hvor alle kan få brugt lidt krudt.

Fodboldkampe:
Kl. 11.00 U16 drenge spiller mod Horsens Nord
Kl. 12.30 Jubilæumskamp ved Peder Frandsen

Minigolfturnering kl. 12.00:
Kom og udfordre hinanden i minigolf på vores egen 9-hullers minigolfbane. Turneringen er for alle aldre.

Cafeteriet/boden, hele dagen:
Flytter i dagens anledning på stadion og vil sælge mad og drikke hele dagen. Her kan du også deltage i gættekonkurrencen om prisen på en kurv og et glas bolsjer. Tak til sponsoren, som er: Dagli’ Brugsen.

Børne-tvekamp kl. 14-15:
Igen i år er der børne-tvekamp. Der er 4 forskellige dyster, hvor I bliver udfordret i præcision, styrke, holdånd og hurtighed. Hvert hold skal bestå af max 6 deltagere i alderen 0. – 6. klasse. Der er tale om dyster ALLE kan være med i. Tilmeldingen sker til Gitte Zabo på 22803743.

Voksen-tvekamp kl. 16-17:
Som sædvanlig er der tvekamp, hvor du og dine kammerater, venner, familie eller naboer kan dyste mod andre hold fra byen. Der vil være i alt 5 dyster. Dysterne er både for mænd og kvinder – så ingen dårlige undskyldninger for ikke at deltage. Jo flere, jo bedre J. Hvert hold skal bestå af max 6 deltagere. Vinderholdet vil få overrakt en vandrepokal. Derudover vil holdet for bedste kampgejst, opfindsomhed eller outfit vinde ølbilletter til aftenens fest. Tilmeldingen sker til Gitte Zabo på 22803743.

Teltbal om aftenen kl. 19.00 på pladsen:
Der er fællesspisning for alle der har lyst, og bagefter spilles der op til dans. Vi håber I vil være med til at slutte dagen af med en sjov og hyggelig fest.
Tilmeldingen sker via vores hjemmeside www.sovindgif.dk eller via mobilepay 23 88 22 47. Meddel antal voksne og børn. Skriv eks. 2v og 3b. Prisen er 150 kr. pr. voksen og er inkl. mad, telt og musik. Prisen for børn under 12 år er 75 kr. Begge dele er ved tilmelding senest den 3. juni. Herefter stiger prisen til hhv. 200 og 100 kr. Bemærk: Der er begrænset antal pladser i teltet – så tøv ikke for længe!

VI HÅBER AT SE RIGTIGT MANGE TIL EN DEJLIG DAG OG AFTEN PÅ SØVIND STADION
VEL MØDT ALLE SAMMEN!

Søvind GIF’s festudvalg

 
Søvind Gymnastik -og Idrætsforening - Plads til alle!